Door verder te browsen op homeplan.igive.iraiser.eu, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Sponsortoolkit

Iedereen die een actie voor HomePlan opzet, of dit nu voor deelname aan een bouwreis is of een andere reden heeft, draagt bij aan een huis, thuis en toekomst voor arme gezinnen in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika!

Lijkt het je lastig om sponsoren te vinden voor je actie? Gelukkig is dit gemakkelijker dan je denkt! Zodra je actie eenmaal is aangemaakt en je deze onder de aandacht brengt van je familie / relaties etc. gaat het balletje rollen en begint de voorpret. Sponsorwerven is namelijk ontzettend leuk! 

We hebben hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet. We wensen je veel succes! 

1. ​Sponsor jezelf! Dit vergroot het vertrouwen van potentiële sponsors en motiveert hen jou te steunen.

2 . Geef jouw persoonlijke pagina vorm. Upload een foto, vertel jouw verhaal en blog over je voorbereidingen. Jouw inzet motiveert!

3. Gebruik social media. Upload onze speciale omslagfoto en houd je volgers up to date via Twitter of Facebook!

4. Word creatief! Acties die passen bij jou zullen het meest succesvol zijn.

5. Wil je extra ondersteunende tools gebruiken bij je actie voor een bouwreis? Dan komen de onderstaande tools uit de sponsortoolkit misschien van pas:

Sponsortoolkit

Zuid-Afrika

Ansichtkaart
Bouwmeter
Facebookheader
Sponsorposter

Nicaragua
Ansichtkaart
Bouwmeter
Facebookheader
Sponsorposter