Door verder te browsen op homeplan.igive.iraiser.eu, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

OVER HOMEPLAN

Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al ruim 3.700 huizen gebouwd voor en met arme families. Help jij mee om nog meer mensen een veilig huis te geven en hiermee een thuis en toekomst?

Dit kan eenvoudig door het starten van een actie voor HomePlan! Wil je deelnemen aan een bouwreis? Alvorens je begint met het aanmaken van een actie op deze site dien je eerst aangemeld te zijn bij HomePlan voor de betreffende reis. Vervolgens kun je in het menu 'bouwreizen' een actie aanmaken voor de reis waaraan je deelneemt. Natuurlijk kun je ook een actie aanmaken wanneer je je op een andere manier voor HomePlan wilt inzetten, bijvoorbeeld wanneer je gaat hardlopen of fietsen om geld in te zamelen. Maak dan eenvoudig een actie aan via het menu 'kom in actie'. We wensen je veel succes! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Stichting HomePlan
Steenen Hoofd 63
4825 AJ Breda
076 5736 736
info@homeplan.nl
www.homeplan.nl